ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MUSICA: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ 6 ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Η ομάδα του έργου Musica ανακοινώνει την ολοκλήρωση του εργαστηρίου «MUSICA OCEAN STEM» σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Χίου.

Στόχος του εργαστηρίου ήταν η διάδοση του προγράμματος και η ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με τη βιώσιμη χρήση θαλασσίων πόρων. Για την πραγματοποίηση του εργαστηρίου συνεργάστηκαν ο Δήμος Χίου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν με μεγάλη χαρά σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το θέμα. Από ενδιαφέρουσες συζητήσεις μέχρι διαδραστικά παιχνίδια, η εμπειρία ήταν εκπαιδευτική και ταυτόχρονα διασκεδαστική για όλους.

Η ομάδα του Musica ευχαριστεί τους Διευθυντές/Διευθύντριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Δημοτικών Σχολείων: 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου, 5ο Δημοτικό Σχολείο, 2ο Δημοτικό Σχολείο, 7ο Δημοτικό Σχολείο, 9ο Δημοτικό Σχολείο και 11ο Δημοτικό Σχολείο, για την εξαιρετική συνεργασία και φιλοξενία τους.

Το MUSICA συνεχίζει τις δράσεις του με σκοπό την προώθηση της ευαισθητοποίησης και την ανάπτυξη της κοινωνικής ευθύνης σε θέματα περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης.