ΑΔΕΔΥ ΧΙΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ

Προσπάθεια εκφοβισμού από αστυνομικούς δημοσίων υπαλλήλων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό καταγγέλλει το Ν. Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ.Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια εκφοβισμού, (μέσω της εξακρίβωσης στοιχείων από την Αστυνομία), των συναδέλφων που ειρηνικά εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον μαρτυρικό και ηρωικό Παλαιστινιακό Λαό, ανήμερα της Παγκόσμιας ημέρας Παλαιστινιακής Γης !!!

Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε από την κυβέρνηση την ποινικοποίηση της έκφρασης αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. Την ώρα μάλιστα που οι νεκροί στην Παλαιστίνη ξεπερνούν τους 32 χιλιάδες(40% μικρά παιδιά), ενώ ο λαός της απειλείται με πείνα.
Φωνάζουμε δυνατά ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
Στα πλαίσια δράσης των Σωματείων και φορέων του νησιού για την παγκόσμια μέρα Παλαιστινιακής γης, δείξαμε την αλληλεγγύη μας στην κεντρική πλατεία του νησιού, πλατεία Βουνακίου.

Συνάδελφοι μέλη και εκπρόσωποι των Σωματείων δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για λευτεριά στην Παλαιστίνη, για να σταματήσει η σφαγή του λαού της, για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και για να επιστρέψει η φρεγάτα στα όρια των ελληνικών συνόρων.

Όλοι οι λαοί του κόσμου ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια στη Γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης.

Απαιτούμε:

• Να σταματήσει τώρα το μακελειό στη Γάζα
• ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
• Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας. Να επιστρέψει η φρεγάτα.

(Φωτο αρχείου)