ΙΔΡΥΜΑ «ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ»: ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ TREEBANK ΣΤΗ ΧΙΟ

Τέταρτη δεντροφύτευση στον Κορακάρη την Κυριακή 31 Μαρτίου.



Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη δεντροφύτευση της TREEBANK, της πρωτοπόρου πράσινης «τράπεζας» που συγκεντρώνει δέντρα για αναδάσωση.

Έχοντας συγκεντρώσει ήδη πάνω από 1.392 δέντρα και φυτεύσει 1.070, το Ίδρυμα καλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δεντροφύτευση της TREEBANK στη περιοχή του Κορακάρη στη Χίο την  Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024, ώρα 11 π.μ.

Η περιοχή που θα δενδροφυτευτεί στη μνήμη της Συνιδρύτριας του Ιδρύματος Ιατρού Δρ. Ειρήνης Σαρόγλου-Τσάκου βρίσκεται στο πρώην πεδίο βολής του Στρατού στον Κορακάρη και ως σημείο συνάντησης ορίζεται η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο Μονοδένδρι (αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Ατταλιώτης).

Το Ίδρυμα προσκαλεί όσους επιθυμούν να γίνουν μέρος αυτής της σημαντικής περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας, να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 22710-81970.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σημείο συνάντησης, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6942448450 (κος. Μαργαρίτης Καρατζάς).