Ο «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ
Το περιοδικό «Γαστρονόμος» της εφημερίδας «Καθημερινή» απένειμε και φέτος για 16η χρονιά τα βραβεία ποιότητος.
Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το Βραβείο Επιχειρηματικότητας που απονεμήθηκε στην Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και στη Mediterra.
Το βραβείο παρέλαβαν ο Γιώργος Τούμπος, πρόεδρος Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και ο Γιάννης Μανδάλας, διευθύνων σύμβουλος της Mediterra.
Σύμφωνα με τον «Γαστρονόμο», οι Χιώτες πάνε δυο δυο, αλλά και περισσότεροι μαζί προοδεύουν μια χαρά. Η Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, ιδρυθείσα το 1938, κέρδισε το Βραβείο Επιχειρηματικότητας.
Είναι ο συνεταιρισμός που οργανώνει την παραγωγή και την εμπορία της μαστίχας και ιδρυτής της Mediterra, θυγατρικής εταιρείας που αναλαμβάνει το μάρκετινγκ του ξεχωριστού ελληνικού προϊόντος.
Τα στελέχη της εκσυγχρόνισαν την ανάδειξη της μαστίχας για τις μοναδικές της ιδιότητες, ίδρυσαν τα mastihashop, κέρδισαν διεθνείς αγορές και φέτος εγκαινιάζουν το Κέντρο Ερευνας Μαστίχας, που θα διερευνά νέες χρήσεις στη βιομηχανία τροφίμων και φαρμάκων. Σήμερα παράγουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων – από τρόφιμα και καλλυντικά.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Πατώντας «Συμφωνώ» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.ΣυμφωνώΌχι