ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για τη Χίο: Στη γούρικη Απλωταριά η κεντρική ομιλία Βουρνού

Στο κέντρο της Απλωταριάς θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Μανώλη Βουρνού, που συνεχίζει τις επισκέψεις του σε χωριά και φορείς.

Η εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για τη Χίο»  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 8.30 μ.μ. και σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο χώρος έχει συμβολική σημασία, αφού από το ίδιο σημείο πριν μία τετραετία ο Μ. Βουρνούς εκφώνησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία που τον ανέδειξε σε δήμαρχο Χίου».

Στο μεταξύ, επίσκεψη σε τοπικούς φορείς της Χίου πραγματοποίησε ο κ. Βουρνούς συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του.

Οι επισκέψεις περιελάμβαναν τα γραφεία της Περιφέρειας, της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Χίου, της Α/θμιας Εκπαίδευσης Χίου, το Λιμεναρχείο και το Λιμενικό Ταμείο και την Κεντρική Βιβλιοθήκη Κοραή.

Επίσης η ομάδα της «Πρωτοβουλίας για τη Χίο» επισκέφθηκε χωριά της Ιωνίας, ώστε να επικοινωνήσει καλύτερα το πρόγραμμα του συνδυασμού. Η περιοδεία περιελάμβανε  Καλλιμασιά, Θολοποτάμι, Μυρμήγκι, Διδύμα, Κοινή, Βουνό, Καταρράκτη και Νένητα.