ΖΕΥΓΟΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗ: Παράδειγμα η προσφορά τους στη νέα γενιά

Για τη διαχρονική προσφορά τους στη Χίο η Περιφερειακή Ενότητα τίμησε σε μια σεμνή εκδήλωση το ζεύγος Λουκά και Κυριακής Κτιστάκη.


Η ανάδειξη του Αργέντικου, οι επισκευαστικές εργασίες στο Λιμεναρχείο, η ενίσχυση της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου, του Στρατού, το πλήθος των δωρεών και των έργων στο Νοσοκομείο, η στήριξη συλλόγων αποτελούν μερικές από τις ευεργεσίες της οικογένειας προς τη Χίο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης τόνισε ότι οι ευεργεσίες του ζεύγους Κτιστάκη συμπληρώνουν τα κενά της πολιτείας ανακουφίζοντας συμπολίτες που έχουν ανάγκη και στηρίζοντας έμπρακτα τον τόπο μας.

«Ξέρω ότι αισθάνεστε δύσκολα για όλη την τιμητική εκδήλωση, αλλά αξίζει να προβάλλουμε κάποια πράγματα που κάνουν για τον τόπο μας άνθρωποι όπως εσείς, όχι μόνο σαν αναγνώριση αλλά σαν παράδειγμα στη νέα γενιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κάρμαντζης.

Από την πλευρά του ο καπετάν Λουκάς στη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, επεσήμανε ότι δε θα σταματήσει να στηρίζει με κάθε τρόπο το νησί μας, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, συνοδεία παρατεταμένου χειροκροτήματος των αρχών του τόπου και πολιτών που γέμισαν την αίθουσα της Περιφέρειας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι δυο βουλευτές, Ανδρέας Μιχαηλίδης και Νότης Μηταράκης, ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, η διοικητής του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Λένα Κανταράκη και ο στρατιωτικός διοικητής, Δημόκριτος Κωνσταντάκος.

Ο αντιπεριφερειάρχης προσέφερε στον κ. Κτιστάκη εικαστικό έργο φιλοτεχνημένο από τον καλλιτέχνη Μάριο Ριγάκη.