ΛΑΜΨΗ και κανονιοβολισμοί στην πίτα των Βρονταδουσίων Αττικής

Με νέα πρόεδρο την Αγγέλα Βασιλάκη και ανανεωμένο Δ.Σ. οι Βρονταδούσοι της Αττικής έκοψαν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ στη Γλυφάδα παραβρέθηκαν πάνω από 200 Βρονταδούσοι της Αττικής καθώς και μαθητές από το Βροντάδο που εισήχθησαν σε πανεπιστημιακές σχολές και βραβεύτηκαν, ενώ ακούστηκαν τα βρονταδούσικα κάλαντα και οι πατροπαράδοτοι κανονιοβολισμοί από το ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, το καραβάκι της Ενωσης Βρονταδουσίων Αττικής.

Η νέα πρόεδρος Αγγέλα Βασιλάκη παρουσίασε το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο, ενώ στο χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης κ. Μάρκος τόνισε τη σημασία του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Βροντάδου. Ακολούθησε απονομή χρηματικών βραβείων σε Βρονταδούσους αποφοίτους του Λυκείου Βροντάδου, που πέτυχαν τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2017.

Την εκδήλωση της ΕΒΑΤ τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Α. Μιχαηλίδης και Ν. Μηταράκης, ο αντιδήμαρχος Μ. Φαφαλιός, ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ, Α. Κοκκινάκης, ο ναύαρχος ε.α. (Λ.Σ.) Στ. Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιμασιωτών Χίου Αιμ. Ευαγγελινός και ο πρόεδρος του Σ.Φ.Ο. Γ. Δανιήλ.