ΚΕΕΛΠΝΟ: 5 θέσεις εργασίας στη ΒΙΑΛ-Αιτήσεις μέχρι 18 Δεκεμβρίου

Σαράντα δύο θέσεις εργασίας από τις οποίες πέντε αφορούν τις εγκαταστάσεις της ΒΙΑΛ στη Χίο προκηρύσσει το ΚΕΕΛΠΝΟ, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος: «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS».

Η πρόσκληση αφορά στην επιπλέον στελέχωση του προγράμματος με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο σε θέματα επιδημιολογικής επιτήρησης και υγειονομικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης (ιατρούς, επιδημιολόγους, επισκέπτες υγείας, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, διαπολιτισμικούς διαμεσολαβητές, κ.ά) με διάρκεια της σύμβασης εργασίας  μέχρι τις 19 Μαΐου 2018.

Οι προσλήψεις για τη Χίο αφορούν: 1 θέση επισκέπτη υγείας Τ.Ε. εκπαίδευσης, 2 θέσεις ιατρών Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας ή Παιδιατρικής, 1 θέση Μαίας κατηγορίας Τ.Ε. και 1 θέση διαπολιτισμικού μεσολαβητή με γνώση αραβικών ή φαρσί.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης καθώς και επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα PHILOS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες: www.keelpno.gr και www.philosgreece.eu/el/.