ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ τις Σχέσεις, από το Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων

Βιωματικό σεμινάριο με θέμα τη διαχείριση των σχέσεων το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες και ζεύγη ενηλίκων διοργανώνεται από το Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου.

Τι μας διευκολύνει και τι μας δυσκολεύει στις διαπροσωπικές μας σχέσεις; Τι περιμένουμε; Τι είμαστε διατιθέμενοι να δώσουμε; Βελτιώνονται οι σχέσεις; Επικοινωνούμε στους άλλους αυτά που αισθανόμαστε και θέλουμε; Ποιες είναι οι λειτουργικές σχέσεις και πως αυτές βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας; Πώς συνδεόμαστε με τον εαυτό μας και πως με τους άλλους;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα δουλέψουμε με βιωματικό τρόπο στο σεμινάριο που διοργανώνει το Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;

Απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ενήλικα ή/και ζεύγος ενηλίκων που επιθυμεί μέσω βιωματικών ασκήσεων να αισθανθεί και να κατανοήσει νέους τρόπους για μια πιο λειτουργική επικοινωνία, που βοηθάει τη σύνδεση με τον εαυτό του και τους άλλους.

Διάρκεια: Ιανουάριος 2018 – Μάρτιος 2018, 3 συναντήσεις
(1 Σάββατο/μήνα).

Ημερομηνίες: 13/1/18, 10/2/18 , 10/3/18.

Ώρες διεξαγωγής: 5.30 μμ – 8.30 μμ.

Τόπος: Εγκρεμού 30, Χίος.

Συντονίστρια: Σώτη Ζούκα, κλινική ψυχολόγος- συστημική ψυχοθεραπεύτρια, μέλος Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ)

Εγγραφές έως 8/1/2018.

Για πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής: Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων, κ. Παλαιολόγου Δωροθέα, τηλ. 22710-20000 (εσωτ. γραμμή 3).