ΦΙΛΟΙ Χιώτικου Χωριού: Ετήσιο τσάι και σημαντικές προσφορές και χορηγίες

O Γυναικείος Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Χιώτικου Χωριού», με αξιοσημείωτες στοχευμένες δράσεις και χορηγίες, διοργανώνει το ετήσιο φιλανθρωπικό τσάι του για την οικονομική ενίσχυση των Γηροκομείων Χίου και Καρδαμύλων.

Συγκεκριμένα, το ετήσιο τσάι του Σωματείου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 17:30 με επίδειξη μόδας από την σχεδιάστρια Άννα Ανεμομύλου, την εταιρεία Loft 2803 και την Έλενα Κουλαουζίδου.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή, εάν είναι εφικτό, μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.

Υπεύθυνοι εκδήλωσης οι κυρίες:
Δέσποινα Κολιού τηλ. 210 8982 040 και 6947 746815.
Μαριέλλα Βαρώνη τηλ.210 8992 648 και 6932 389168.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Οσον αφορά τις δραστηριότητες του Συλλόγου ήδη από τον Ιανουάριο του 2017 έχει αναλάβει την δαπάνη για μαθήματα πλεκτικής στη Βολισσό και από τον Οκτώβριο 2017 για μαθήματα κοπτικής – ραπτικής τα οποία γίνονται σε χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Βολισσού.

Επίσης έχει προβεί σε χορηγία υλικού στα εξής σχολεία:
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΙΟΥ (μικροφωνική εγκατάσταση)
ΛΙΒΑΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ (τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές)
ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΧΙΟΥ (υλικό εξοπλισμού σχολείου)
ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ΧΙΟΥ (υπολογιστές).

Τον Ιούλιο πραγματοποιήθηκε έκθεση Υφαντικής και Δαντέλας στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, η οποία και εντυπωσίασε με τα νέα σχέδια και με νέα είδη υφαντικής.

Τέλος, τον Αύγουστο, μέλη του Συνδέσμου πραγματοποίησαν δύο θαυμάσιους εκπαιδευτικούς περιπάτους στο Λωβοκομείο Χίου και στο Κάστρο, με την ωραιότατη όπως πάντα ξενάγηση του Θωμά Καραμουσλή.

(Η φωτογραφία από την κοπή πίτας 2017)