ΝΟ ΧΙΟΥ: Ολα για τη νίκη στο ντέρμπι με τα Χανιά

Την πρώτη εμφάνιση για φέτος μπροστά στο κοινό του θα πραγματοποιήσει ο ΝΟ ΧΙΟΥ ASTRA AIRLINES την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 17:00 στο Ιωνικό κολυμβητήριο με αντίπαλο τον ΝΟ Χανίων και καλεί τους Χιώτες να γεμίσουν το κολυμβητήριο.

Στόχος της ομάδας μας είναι η νίκη που θα φέρει 3 ακόμη βαθμούς. Ο προπονητής Μιχάλης Λαζαρίδης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του οι οποίοι μετά την νίκη επί του Υδραϊκού, θα παρουσιαστούν στον αγώνα με ανεβασμένη ψυχολογία.

Το κολυμβητήριο την Τετάρτη πρέπει να είναι κατάμεστο.
Η είσοδος για τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα είναι ελεύθερη και για την διευκόλυνση μετακίνησης των φιλάθλων του Ν.Ο.Χίου έχει προγραμματιστεί δρομολόγιο λεωφορείου πριν και μετά τον αγώνα, με ώρα αναχώρησης τις 16:30 και σημείο αναχώρησης το Δημαρχείο Χίου. Η μεταφορά θα είναι δωρεάν.

 

Τα Χανιά που επέστρεψαν φέτος μετά από 4 χρόνια απουσίας στο πρωτάθλημα της Α1 δεν έχουν νίκη στις 2 πρώτες αγωνιστικές αφού ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον Πανιώνιο 10-8 στην πρεμιέρα ενώ το Σάββατο έχασαν εντός από την Βουλιαγμένη με σκορ 5-11 πραγματοποιώντας όμως καλή εμφάνιση αφού οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο.

Διαθέτουν έμπειρους παίκτες όπως οι πρώην παίκτες του ΝΟ Χίου Κατσουλάκης, Πετρόχειλος, Πωλογεώργης και οι Μπατάκης, Χαριτάκης, Μαζοκοπάκης, Φλώρος με χρόνια παρουσίας σε ομάδες της Α1. Μεγάλο όνομα φυσικά ο γνωστός πρώην φουνταριστός του Εθνικού και της Βουλιαγμένης Μάνθος Βουλγαράκης. Επίσης στον ΝΟ Χανίων αγωνίζεται με επιτυχία φέτος -ως δανεικός από τον ΝΟΧ λόγω σπουδών εκεί- ο Χιώτης Νικόδημος Αγιωργούσης.

Τα Χανιά έρχονται στη Χίο με στόχο την νίκη και ο αγώνας αναμένεται να είναι ντέρμπι, όπως φαίνεται ότι θα είναι η πλειονότητα των αγώνων φέτος στο πρωτάθλημα Α1.