ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για… κλάματα: Υποδοχή (!) για 75 Σλοβένους!

Την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τουρισμός στη Χίο κατέδειξε το Σάββατο η άφιξη ενός τσάρτερ από τη Σλοβενία όπου μετέφερε στο νησί 75 άτομα.

Αυτά λοιπόν τα 75 άτομα έτυχαν υποδοχής από τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Καράλη και την υπεύθυνη τουρισμού Ρένα Δαμίγου με παιδιά με παραδοσιακές φορεσιές.

Η σλοβενική εταιρεία Adria Airways θα πραγματοποιεί το ίδιο δρομολόγιο κάθε Σάββατο μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου μεταφέροντας Σλοβένους αλλά και Ιταλούς τουρίστες.

Εχοντας μείνει ουραγός στην τουριστική κίνηση φέτος κυρίως από το εξωτερικό, το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα για τη Χίο ήρθε από τον  δημοτικό σύμβουλο υπεύθυνο για θέματα τουρισμού Δ. Καράλη, ο οποίος έκανε λόγο για  «αισιόδοξα μηνύματα από τις συμφωνίες που γίνονται αυτή την περίοδο για την επόμενη χρονιά».

Επίσης για τα τσάρτερ από τη Σλοβενία απέδωσε εύσημα «σε όλους τους επιχειρηματίες που το πέτυχαν, τόσο στον κ. Θ. Μιχαλάκη, όσο και στους ξενοδόχους. Ας φροντίσουμε όλοι μας να περάσουν οι επισκέπτες μας μια εξαιρετική εβδομάδα στη Χίο».